Gratis levensstijlscreening

Je gezondheid is van veel meer factoren afhankelijk dan enkel je gewicht of je uiterlijke verschijning! Hoewel dit wel indicatoren kunnen zijn, is een gezonde levensstijl veel bepalender voor je gezondheid en heb je daarmee ook op lange termijn gewonnen. Wie kent immers geen slanke persoon die ongezond is of een zwaarder iemand die wel kerngezond is?

Je persoonlijke genetica bepaalt een stukje van het verhaal. Die kan je niet veranderen, maar het mooie is dat je je levensstijl wél volledig in eigen handen hebt!

Om te weten hoe het met jouw levensstijl gesteld is, ontwikkelde partner BiometrIQ de functionele levensstijl analyse. Deze wetenschappelijke vragenlijst laat je toe om na te gaan welke levensstijlgebieden interessant zijn om op in te zetten. Benieuwd hoe jij scoort op deze test? Vul deze dan gratis in! Je ontvangt hiervan nadien ook een mooi rapport in jouw mailbox. 

Wil je de resultaten bespreken of samen bepaalde gebieden aanpakken? Boek dan een afspraak om samen van start te gaan.  Maak dan meteen een afspraak!