Werkwijze

Consultatie of traject?

Wil je van start gaan, maar weet je niet wat te verwachten of welk traject bij jou past?

We beginnen altijd met een kennismakingsgesprek waarvoor je gewoonlijk iets langer dan een uurtje voor moet uittrekken. Zo kunnen we elkaar leren kennen, je doelstellingen vastleggen en een uitgebreide situatieschets maken zodat ik op basis daarvan een plan voor je kan opmaken.

Tijdens de tweede consultatie bespreken we het plan van aanpak dat ik voor je uitgewerkt heb. We bepalen samen wat de beste manier is om dit plan in de praktijk om te zetten. Reserveer hiervoor  1 uur tijd.

De 3de consultatie volgt kort na de tweede omdat op dat moment de meeste vragen zullen ontstaan. Zo kunnen we de grootste obstakels alvast uit de weg ruimen en kan je weer met volle moed je pad naar succes verder zetten.

Vanaf dan kunnen de afspraken die we maken onderling heel erg verschillen en zullen deze afgestemd zijn op jouw persoonlijke behoeften.

Onder “Tarieven” kan je de tarieven voor de verschillende losse consultaties terugvinden. Informatie en prijzen van specifieke trajecten worden op maat van jouw behoeften bepaald.

De consultaties vinden plaats in Sint-Katelijne-Waver of Schiplaken (Boortmeerbeek). Kan je om de één of andere reden niet naar mijn praktijk komen? Dan bekijken we samen of online coaching of huisbezoeken mogelijk zijn.

Contacteer me nu voor een afspraak!

Online coaching of huisbezoek

Ben je niet in de mogelijkheid om naar mijn praktijk te komen, omdat je te ver woont, uit tijdgebrek of om andere redenen? Dan is online coaching of een bezoek aan huis mogelijk.

Contacteer me om de opties te bespreken.