Wie ben ik

Diëtiste, gepassioneerde coach, sportliefhebber, mama en levensgenieter

Ik ben Odile, mama van een prachtige zoon. Ik ben altijd al gepassioneerd geweest door voeding: het culinaire aspect, maar ook vooral de functionele kant ervan. Wat je met voeding kan bereiken… Boeiend toch?

Naast voeding, hou ik van sport. Mijn interesse in sport ontstond eigenlijk uit een slaapprobleem. Op (herhaaldelijk) advies van mijn dokter zocht ik een sport uit die makkelijk uit te oefenen was en overal kon. Ik had al snel de loopmicrobe te pakken. Zo ging de bal aan het rollen en oefende ik verschillende sporten uit. Hoewel tijd steeds schaarser wordt, is de passie er nog steeds!

Voortvloeiend uit die passies, startte ik in 2011 mijn opleiding ‘Voedings- en dieetkunde’ aan Odisee in Gent. Om aan mijn diploma een sportief kantje toe te voegen, certifieerde ik me ook als NASM personal trainer.

Naast het puur nutritionele en fysieke aspect, ontdekte ik uit ervaringen en contact met inspirerende mensen dat er ook een plaats moet zijn voor het mentale en emotionele aspect. Enkel wanneer alle puzzelstukjes in elkaar passen, kan je een mooi en passend totaalplaatje bekomen.